Ik hou van Merken.

INSPIRATIE VOOR MERKLIEFHEBBERS

Arjan Kapteijns

Inspiratie

Van welke merken houdt de Nederlander het meest?

Ik hou van merken. Maar dat doe ik niet alleen. Heel veel mensen met mij houden ook van merken. Ik was benieuwd van welke merken de Nederlander nou het meest houdt? En of daar door de jaren heen beweging in zit? Daarom hebben we deze week de Nederlandse Lovemarks Ranking gelanceerd. Een initiatief van mijn bureau Saatchi & Saatchi | Leo Burnett Nederland en onderzoeksbureau Panelteam.

Panelteam vroeg een representatieve steekproef van meer dan 1500 Nederlanders spontaan naar de merken waar zij echt van houden. Merken die ze niet zouden willen of kunnen missen. Merken waar ze zich bij betrokken voelen. Merken die ze promoten bij hun vrienden. Merken waar ze meer voor willen betalen.

Ben je ook benieuwd van welke merken de Nederlander het meeste houdt?

Check Lovemarksranking.nl

Connect with Arjan Kapteijns

  • Linkedin
  • Twitter
  • Mail

Latest Tweet


Gerelateerde artikelen