Ik hou van Merken.

INSPIRATIE VOOR MERKLIEFHEBBERS

Arjan Kapteijns

Over AK

Arjan Kapteijns (AK)

Vanaf augustus 2019 maakt Arjan onderdeel uit van VIM Group in de rol van Client Partner. Arjan richt zich op het ondersteunen van klanten bij het verhogen van hun merkwaarde en het begeleiden van merktransities.

Als ervaren merk- en organisatiestrateeg, werkt Arjan op het snijvlak van strategische marketing en commerciële creativiteit. Al ruim 20 jaar adviseert hij klanten in verschillende sectoren op het gebied van branding, marketinginnovatie en -communicatie.

Voor zijn tijd bij VIM Group was Arjan Head of Marketing & Sales bij TIAS Business School en leidde hij de digitale en commerciële transformatie door marketing en sales automation campagnes te implementeren. Daarnaast heeft hij diverse internationale rebranding projecten geleid in de financiële en FMCG-markt.

Als CEO van Saatchi & Saatchi, Leo Burnett en Publicis, leidde hij de fusie en digitale transformatie van de reclamebureaumerken van Publicis Groupe in Nederland. In zijn rol als CEO en als eigenaar van zijn eigen merkinnovatiebureau Project X werd hij gezien als betrouwbaar strategisch adviseur van blue chip-klanten.

Naast zijn rol als Client Partner bij VIM Group is Arjan voorzitter van de stichting VisiteClowns en lid van de raad van advies van de oPuce Foundation. Daarnaast geeft hij regelmatig gastcolleges op universiteiten en business schools.

Contact AK: +31615090901 or mail: akapteijns@gmail.com

Arjan Kapteijns (English)

AK is an independent business leader and strategist working at the crossroads of branding, organisational change and digital transformation.

He is a passionate advocate of brand strategies that can be captured in an inspiring organising idea to drive business and affect all aspects of the organisation.

He has advised numerous clients in various industries on brand strategy, marketing innovation, (digital) marketing & communications, identity & organisation development. He is now working as Client Partner for VIM-Group https://vim-group.com/en/about-us/

As CEO he has been leading the (digital) transformation of Saatchi & Saatchi | Leo Burnett and Publicis Groep in The Netherlands. He has a strong track record in business development. As entrepreneur he also has put his strategies into practice.

Contact AK: +31615090901 or mail: akapteijns@gmail.com

Connect with Arjan Kapteijns

  • Linkedin
  • Twitter
  • Mail

Latest Tweet